DIY: 3 دستور العمل قهوه سرد کاملاً خوشمزه که می توانید در خانه به آنها تسلط داشته باشید

[ad_1]

ما آن را صدا می کنیم – بهار اینجاست!

و با این اوصاف – عادات جاوا از بخارپز شدن به حالت تازه و سرد تغییر می کند.

قهوه های یخی بسیار خوشمزه هستند – و بهترین انتخاب برای من است که در مورد وضعیت قفل کردن کمی احساس آبی می کنیم – اما خرید آنها در کافی شاپ می تواند به سرعت جمع شود.

نترسید – ما سه دستور العمل خوشمزه قهوه سرد را جمع آوری کرده ایم ، اطمینان حاصل کنید که در تابستان کاملا می توانید باریستای خود باشید:

1. لاته شیر ماکادمیای بادام یخ زده

اگر از لبنیات دور هستید ، این شیر لاته مغزدار و خامه ای کاملاً مناسب شماست.

PS: شما می توانید شیر ماکادمیا را به جای هر شیر مغزی که ترجیح می دهید یا در دست دارید جایگزین کنید.

(دستور العمل و تصویر از طریق برخی از داستان های آشپزخانه)

5. کاپوچینوی سرد مخلوط شده

هشدار: همسایگان ممکن است در خارج از درب شما صف بکشند اگر از میزان خوشمزه بودن کاپوچینوی سرد شما مطلع شوند.

اوه ، و ماده مخفی در این نوشیدنی یخی رو به زوال ، شیر شکلات است! و البته کرم.

(دستور و تصویر از طریق بندر و فین)

8. قهوه سرد

خانم ها اگر هنوز طعم دم کرده سرد را نچشیدید ، از دست داده اید.

به جای تلخی که هنگام سردکردن قهوه داغ دریافت می کنید ، یک قهوه یخ صاف ، تیره و غنی به دست می آورید که بدون شک آرزوی شما برای همیشه خواهد بود.

(دستور العمل و تصویر از طریق A New Bloom)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>