3 دستور خوشمزه کلوچه برای تحریک خانواده با این سه شنبه کلوچه

[ad_1]

راه زیادی باقی نمانده است.

سه شنبه پن کیک امسال (یا همان سه شنبه تکان دهنده ، که بعضی هنوز هم آن را صدا می زنند) در روز سه شنبه ، 16 فوریه برگزار می شود.

و اگر فکر می کردید امسال می خواهید بازی خود را کمی بالا ببرید (به هر حال ، اکنون همه ما می توانیم با یک معامله رفتار کنیم) ، شما به جای درست آمده اید.

ما به تازگی با Flahavan تماس گرفته ایم تا آنها را در تهیه برخی از دستورالعمل های پنکیک که فقط کمی اضافی بودند به ما کمک کنند – بدون اینکه برای خرید بسیار پیچیده یا گران قیمت باشید. و این چیزی است که آنها ارائه دادند:

پنکیک فرنی با عسل کبابی و انجیر نارنجی

این دستور بدون هدر دادن از فرنی باقیمانده برای تهیه پنکیک های خوشمزه استفاده می کند

عناصر

جو دوسر Flahavan 50 گرم
250 میلی لیتر شیر
یا 275 گرم فرنی باقیمانده و یک چلپ چلوپ شیر
1 تخم مرغ
50 گرم آرد ساده
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
4 عدد انجیر سیاه
دستگیره کره
آب و مزه نصف پرتقال
1 قاشق غذاخوری عسل
ماست یونانی

روش

جو دوسر Flahavan را در یک تابه کوچک با حرارت متوسط ​​با 250 میلی لیتر شیر قرار داده و بجوشانید و درجه حرارت را کم کنید و به مدت حدود 10-12 دقیقه پخت را ادامه دهید تا غلیظ و خامه ای شود. بگذارید فرنی را یک شب با مقداری فیلم چسبیده بپوشانیم.

فرنی شب را همراه با پاشیدن شیر و تخم مرغ بزنید تا خوب مخلوط شود. روش دیگر ، شما می توانید به هر فرنی که باقی مانده است ، چلپ چلوپ شیر و تخم مرغ را اضافه کنید.

آرد و بیکینگ پودر را به فرنی الک کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شود.

انجیرها را نصف کرده و قسمت برش خورده را به سمت بالا در یک سینی فر قرار دهید. با عسل و پوست پرتقال و آب آن را بپاشید. زیر یک کوره داغ قرار دهید و برای مدت 5-6 دقیقه یا تا زمانی که انجیر شروع به آزاد کردن آب و خرد شدن آن کند ، آن را بپزید.

یک دستگیره کره را در ماهیتابه ای نچسب آب کنید و قاشق خمیر را به صورت دسته ای بپزید تا از هر طرف قهوه ای طلایی شود. این کار را تکرار کنید تا تمام خمیر تمام شود.

پنکیک ها را با انجیر کبابی و ماست یونانی سرو کنید.

پنکیک موز و جو دوسر

این صبحانه مفید و مفید بسیار خوب شما را برای یک روز فعال آماده می کند!

خدمت 2 | 15 دقیقه طول می کشد

عناصر

مخلوط پنکیک
1 فنجان جو آلی Flahavans
2 عدد تخم مرغ
1 موز بزرگ
داش شیر بادام
تاپینگ
توت تازه به انتخاب شما
ماست یونانی
ارگانیک بذر کتان
کره بادام (یا هر کره مغز انتخابی شما)
شربت افرا یا عسل ارگانیک

روش

تخمها را در یک کاسه بزرگ بزنید
موز را له کرده و همراه با 1 فنجان جو ارگانیک Flahavans به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید
مقدار کمی شیر بادام به مخلوط اضافه کنید
گزینه ای برای افزودن توت های یخ زده به مخلوط قبل از سرخ شدن
یک دستگیره کره را روی تابه با حرارت متوسط ​​گرم کنید.
وقتی کره ذوب شد و جیر جیر شد ، 2 وعده وعده خمیر را روی تابه قاشق بزنید
سرخ کنید تا طلایی شود و طرفین آن را برگردانید.
با توت تازه ، ماست یونانی ، یک دانه دانه کتان ارگانیک ، یک قطره قطره عسل یا شربت افرا به همراه یک وعده سخاوتمندانه کره بادام – با اضافه کردن مقداری نمک به شیرینی (ترکیب مورد علاقه ما)
با یک فنجان قهوه تازه دم کرده یا چای گیاهی لذت ببرید!

پنکیک جو دوسر دارچین

این پنکیک ها صبحانه کامل صبح شنبه هستند!

عناصر

2 موز (متوسط)
2 عدد تخم مرغ
جو دو سر ارگانیک Flahavan 160 گرم
ماست طبیعی ارگانیک 140 گرم Glenisk BIO
2 قاشق چایخوری دارچین
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
روغن برای پخت و پز

روش

همه مواد را جدا از روغن درون مخلوط کن قرار دهید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و یک برس روغن اضافه کنید. وقتی داغ است ، خمیر پنکیک را روی تابه بپزید تا خمیر شروع به ایجاد حباب های کوچک کند و به راحتی با کفگیر می توانید زیر پن کیک بروید. پنکیک را بچرخانید و یک دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنکیک پخته شود بپزید.
این روند را تا جایی ادامه دهید که خمیر شما تمام شود ، آنها را در یک اجاق گاز گرم گرم نگه دارید تا همه پخته شوند.
پنکیک ها را روی هم قرار دهید و روی آنها را با ماست ، میوه و عسل قرار دهید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>