3 دستور العمل کوکتل که بانک را نمی شکند

[ad_1]

چون بعضی اوقات خوب است که مسائل را تغییر دهیم.

میخانه های مرطوب در ایرلند بیش از یک سال است که تعطیل هستند و به نظر من راحت است که بگوییم همه آنها را از دست می دهیم.

اگرچه ممکن است ما مشتاق یک نوشیدنی تازه ریخته شده ساده یا چندین عدد کک رژیمی دو ودکا با دیوانهای خود باشیم ، در حال حاضر لذت بردن از الکل از امنیت خانه های ما به نفع همه است.

با این گفته ، نوشیدنی در خانه لازم نیست که خسته کننده باشد. در حقیقت ، تغییر کیسه قوطی مورد علاقه خود را با یک نوک پر زرق و برق تر ، می تواند کاملاً نشاط آور باشد.

بنابراین ، در حالی که منتظر بقیه قفل شدن هستیم ، در اینجا سه ​​دستور العمل بسیار ساده کوکتل آورده شده است که طعم شگفت انگیزی دارند اما بانک را نمی شکند

1. قاطر مسکو

یک قاطر سنتی مسکو در یک لیوان مسی سرو می شود ، اما لیوان چاق مورد علاقه شما نیز به همین ترتیب کار خواهد کرد. برای این غذای کلاسیک روسی ، کافی است مقداری آبجو زنجبیل و یک گلدان ودکا روی یخ بریزید ، و در آب نصف آهک فشار دهید. برای عطر و طعم بیشتر ، یک شاخه نعناع به آن اضافه کنید.

2. ویسکی ترش

هر یک از علاقه مندان به کوکتل که به نمک او علاقه مند است ، باید این نوشیدنی کلاسیک را در خانه چرخ خود داشته باشد. Whiskey Sours در سراسر جهان دوست دارند و تنها ماده ای که ممکن است مجبور شوید بیرون بیایید و بخرید کوکتل گیلاس است. به سادگی ویسکی مورد علاقه خود را با مقداری آبلیمو ، مقداری شربت افرا و یخ برای آن طعم مزه تکان دهید. با مقداری پوست پرتقال ، کوکتل گیلاس و وویلا تزئین کنید.

3. موهیتو

اشتباه با این جمعیت پسندیده سخت است. برای تهیه موهیتو ، رم سفید را با نعناع تازه ، شکر ، آب آهک و آب سودا ترکیب کنید تا مزه دار شود. اگر احساس فانتزی می کنید ، کوکتل خود را با هر میوه ای که در خانه دارید – انبه ، تمشک ، به نام خود تنظیم کنید. یک شاخه ریحان نیز به خوبی پایین می آید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>