کیک Ultimate Guinness Clodagh McKenna تنها دستورالعمل مورد نیاز روز پدی است

[ad_1]

به نظر می رسد بهشت ​​است.

ما در شرف برگزاری روز سنت پاتریک خود در قفل هستیم و اگرچه ممکن است مهمانی ها فعلاً از میز خارج باشند ، اما این کیک نخواهد بود.

این کیک شکلاتی با طعم گینس که غنی ، انحطاطی و خوشمزه است ، به معنای واقعی کلمه عالی ترین چیزی است که می توان هفته آینده برای جشن های جمعی روز سنت پاتریک در خانه خود بهم زد.

مک کنا در مورد دستور العمل صحبت کرد ، گفت:

“هر ساله ، بدون شکست ، یک کیک شکلات گینس St Patrick’s Day درست می کنم تا با دوستان خود به اشتراک بگذارم ، اما این اولین بار است که با استفاده از Flora Buttery یک کیک درست می کنم و بسیار خوشمزه است! کیک فوق العاده اسفنجی و مرطوب است و طعم نمادین گینس واقعاً بوجود آمد. “

مک کنا می گوید امیدوار است که این دستورالعمل دیگران را برای تهیه این دسر بسیار ایرلندی برای جشن هایشان وسوسه کند.

“گرچه مهمانی ها در این روز سنت پاتریک امکان پذیر نیست ، اما امیدوارم که این دستورالعمل دیگران را ترغیب کند تا در جشن جزیره زمرد امسال پخت کنند.”

کیک Ultimate Guinness Clodagh McKenna

عناصر

برای کیک

کره کره 260 گرم

300 میلی لیتر گینس / لاغر دیگر / تنومند لاغر

100 گرم پودر کاکائو

2 عدد تخم مرغ

420 گرم قند کاستور

2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

دوغ 180 میل

300 گرم آرد ساده

2 قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

برای مایه مزه

300 گرم پودر قند ، الک شده

100 گرم کره کره

پنیر خامه ای 340 گرم

روش

  1. فر را با علامت گاز 170 درجه سانتیگراد / 325 درجه فارنهایت / گرم گرم کنید. پایه قالب 30 سانتی متری شکل فنر گرد را با مواد پخت شده بریزید.
  2. برای تهیه کیک ، Flora Buttery را در قابلمه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا آب شود. گینس را بهم بزنید (یا سایر چربی های چسبناک و غیر الکلی) ، سپس آن را از روی حرارت برداشته و پودر کاکائو را هم بزنید.
  3. در یک کاسه بزرگ مخلوط کردن ، تخم مرغ ها ، شکر ، عصاره وانیل و دوغ را با هم مخلوط کنید و سپس مخلوط گینس را به آرامی اضافه کنید ، و تمام وقت را مخلوط کنید.
  4. آرد ، بی کربنات نوشابه و بیکینگ پودر را الک کنید و مخلوط مرطوب را مخلوط کنید تا همه ترکیب شود.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>