هک روز داغ: این مکعب های یخ زده یک بازی تغییر دهنده کامل هستند

[ad_1]

تقریبا اینجوریه که هم گرم

ما شوخی می کنیم ، مطمئناً خیلی گرم نیست ، اما گزارش شده است که فردا گرمترین روز ثبت شده در سال جاری خواهد بود ، کار سختی نخواهد بود. با افزایش دما ، این یک معنی و فقط یک چیز دارد. این قهوه یخ زده و شورت کوتاه است زیرا اگر بیش از 13 درجه باشد ، به این معنی است که تابستان وارد شده است.

همه ما می دانیم که چیزی بهتر از یک نوشیدنی با طراوت برای خنک کردن شما وجود ندارد و به نظر ما قهوه سرد یکی از مهمترین ادعاها است ، اما در این گرمای شدید (من می دانم که اغراق می کنم) یک مشکل با قهوه سرد به وجود می آید که همه ما خیلی با آن آشنا هستیم. مکعب های یخی لعنتی ذوب می شوند و اگر سریع آن را ننوشید همه چیز کمی مبهم می شود.

هیچ ترس نداشته باشید ، ما فقط این چیز را داریم.

جیمز کارتر ، متخصص قهوه با Coffee-Direct.co.uk نحوه تهیه مکعب یخ قهوه را در کنار چند نکته و ترفند مهم با ما در میان گذاشته است.

روش:

1) اطمینان حاصل کنید که سینی مکعب یخ کاملا تمیز شده است. از سینی های سیلیکونی بهتر است برای آماده سازی جداکننده مکعب ها استفاده کنید.

2) با استفاده از یک دسته تازه قهوه غلیظ یا مواد باقی مانده ، اجازه دهید تا قهوه در دمای اتاق خنک شود. قهوه را با احتیاط داخل سینی های خود بریزید و آن را درون فریزر قرار دهید.

3) مکعب ها بسته به دمای فریزر شما در مدت 3 تا 4 ساعت آماده می شوند. بعد از اولین انجماد حدود 2 هفته قابل استفاده خواهند بود.

نکاتی از متخصصان قهوه:

به جای قهوه معمولی ، می توانید از قهوه دم کرده سرد برای مخلوط خود استفاده کنید. این نیز سریعتر منجمد می شود ، نکته جالب دیگر این است که عطر و طعم مکعب ها را تنظیم کنید ، با انتخاب نعناع ، دارچین یا حتی پاشیدن مخلوط شیر شکلات برای تغییر نوع موکا ، در انتخاب خود خلاق باشید.

از آن آفتاب لذت ببرید و قهوه خود را آرام آرام میل کنید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>