نادیا لیم: آنچه در زیر پا وجود دارد در مبارزه با تغییرات آب و هوایی مهم است

[ad_1]

نظر: کربن. در مورد آن زیاد صحبت می شود ، اما بسیاری از مردم نمی فهمند که چرا در غذای ما مهم است.

من قصد دارم یک مفهوم بسیار ساده را برای همه به خاطر بسپارم: کربن زیاد در سطح زمین – در جو – خوب نیست (به دنبال گازهای گلخانه ای بگردید). کربن زیر زمین – در خاک – خوب است (به دنبال جداسازی کربن باشید).

این دو با هم ارتباط مستقیم دارند. کربن بیشتری که در زمین تفکیک یا ذخیره می شود ، به معنای کربن کمتری در جو است. کربن به طور مداوم بین جو و زمین جابجا می شود و گیاهان زنده و تنفس از طریق فتوسنتز ارتباط بین دو شکل هستند.

هر کشاورز خوبی می داند که ارزش اصلی مزرعه خود زیر پا است. مهمترین موجودیت آنها به معنای واقعی کلمه ، خاک آنهاست. در پایان روز ، فرقی نمی کند که ما در حال پرورش حیوانات ، محصولات زراعی یا سبزیجات هستیم ، باید اطمینان حاصل کنیم که کثیفی ما سالم است و با “دام های زیرزمینی” – میلیاردها میکروب در خاک ما رشد می کند.

بیشتر بخوانید:
* نادیا لیم: ما باید گوشت وحشی بیشتری بخوریم
* نادیا لیم: چرا ما باید بیشتر به پشم اهمیت دهیم
* نادیا لیم: چرا 968000 گل آفتابگردان کاشتم

کربن از کجا وارد می شود؟ خوب ، هر چقدر کربن بیشتری در خاک خود داشته باشید (به صورت مواد آلی) ، زمین سالم تر و مقاوم تر و دام های زیرزمینی متنوع تر و پر رونق تر باشید.

کربن به عنوان ماده آلی در خاک شما مقدار زیادی آب ذخیره می کند ، ذخیره و تبادل مواد مغذی را افزایش می دهد و اثر سموم را باف می زند. بنابراین ، هرچه غذای غنی از مواد مغذی بیشتری داشته باشید ، مقاومت زمین شما در برابر خشکسالی و سایر الگوهای تغییر اقلیم بیشتر خواهد بود ، به ورودی (طبیعی و مصنوعی) کمتری نیاز خواهید داشت ، عملکرد شما پایدارتر خواهد بود ، و تأثیر کمتری بر محیط زیست خواهد داشت.

خاک های نیوزلند با توجه به استانداردهای جهانی دارای ذخایر کربن متوسط ​​بالا هستند. تصور می شود که این به دلیل داشتن زمین های زیادی در زیر چراگاه ، آب و هوای معتدل ما ، برخی از خاک های آلوفانی باشد که کربن زیادی را در خود جای داده اند ، بلکه – مهمتر از همه – به دلیل سابقه نسبتاً کوتاه ما در زمینه کشاورزی فشرده (محصولات زراعی و دامی) و بنابراین کشت خاک ما

کشت فرآیند مکانیکی آماده سازی خاک برای کاشت است. خاک با استفاده از روش های مختلف مانند شخم ، برای از بین بردن علف های هرز ، هوادهی و آماده سازی بستر بذر کشت می شود.

متأسفانه ، عملیات مکرر سنگین ، کربن خاک را از دست می دهد ، که به جو از بین می رود و میکروب های خاک را از بین می برد.

سایمون آزبورن ، یكی از كشاورزان برجسته تولید مجدد محصول نیوزیلند ، كه ما نیز با او كار می كنیم ، می گوید: “حفاری مضرترین كاری است كه می توانیم انجام دهیم.”

نادیا لیم می نویسد ، اگر اکنون بازسازی خاک خود را به خوبی مدیریت نکنیم ، در نهایت با خاکهای تخلیه شده از کربن ، میکروب ها و مواد مغذی مواجه خواهیم شد.

MATT QUEREE / موارد

نادیا لیم می نویسد ، اگر اکنون بازسازی خاک خود را به خوبی مدیریت نکنیم ، در نهایت با خاکهای تخلیه شده از کربن ، میکروب ها و مواد مغذی مواجه خواهیم شد.

آزبورن می گوید: “این به این دلیل است که وقتی خاک را بالا می آوریم و باز می کنیم ، اکسیژن در آن وارد می شود که باعث افزایش اکسیداسیون میکروبی (تنفس) باعث آزاد شدن دی اکسید کربن و مواد مغذی می شود.” بنابراین ، به طور موثر ، توده های کربن را از زمین و در هوا آزاد می کند. علاوه بر این ، به شدت اکولوژی شبکه های میکروبی / قارچی را که برای نگهداری و تثبیت خاک ضروری است ، مختل می کند.

هر باغبان منزل مسلط ، در صورت واژگونی و برهنه ماندن ، در خاک تختخواب خود متوجه تغییر خاک – خاک خشک و خرد و میکروب های کمتر – شده است.

به جلو ، اگر مراقب نباشیم که زمین خود را به روشی بازسازی کنیم که به طور چرخشی خاک را بازسازی کند ، این موشک نیست که تصور کند ما در یک ترشی قرار خواهیم گرفت با خاکهای تخلیه شده از کربن ، میکروب ها و مواد مغذی ، مشابه آنچه در آن یافت می شود کشورهایی مانند ایالات متحده ، با سابقه طولانی تر در کشت فشرده.

نیکول مسترز ، متخصص کشاورزی و احیای مجدد خاک و نویسنده برای عشق به خاک ، می گوید که (در رابطه با کشورهایی مانند ایالات متحده و انگلستان) “در 40 سال گذشته ، ما تقریباً یک سوم زمین های قابل کشت (زراعی) را به دلیل تخریب و فرسایش از دست داده ایم و ممکن است به اندازه 60 محصول باقی مانده باشد قبل از فروپاشی فاجعه بار “.

این یک مفهوم مهم است که باید در حرکت احتمالی به سمت استفاده از زمین های بیشتر برای محصولات زراعی و باغداری و مراتع کمتر برای چرا حیوانات ، در جهت گیری به سمت کشاورزی بیشتر گیاهان ، توجه داشته باشید.

دکتر مایک بیر ، دانشمند اصلی در تحقیقات گیاهان و مواد غذایی ، خاطرنشان می کند: “تغییر از مرتع به محصول ممکن است باعث کاهش انتشار متان و اکسید نیتروژن (که بیشتر درگیر پرورش حیوانات هستند) شود ، اما ممکن است کربن خاک را کاهش دهد”.

هدف داشتن سیستم هایی خواهد بود که بتوانند هم سود ببرند: کاهش انتشار دام و افزایش کربن خاک. بنابراین ، در آینده ، همه ما کشاورزان و تولیدکنندگان باید به طور جدی در جهت دستیابی به هدف افزایش کربن خاک خود تلاش کنیم.

آزبورن به خوبی آن را بیان می کند. “اگر شما در ذخیره کربن بیشتر در خاک خود تمرکز کنید ، به هر حال حقوق دریافت خواهید کرد – از نظر سلامت مزرعه و مجبور شدن به استفاده از نهاده های کمتر ، پول دریافت خواهید کرد”.

یک روز ، ارزش زمین های کشاورزی به طور قابل توجهی با ارزش ذخایر کربن آن اندازه گیری می شود.

ایلون ماسک اخیراً اعطای كمك 139 میلیون دلاری NZ برای هوشمندترین ایده فن آوری جذب كربن را اعلام كرد ، اما مطمئن نیستم كه آیا ما می توانیم این كار را هوشمندتر از گیاهان زنده و درختان انجام دهیم. آنها در طول میلیاردها سال این مهارت را کسب کرده اند.

من با آزبورن موافق هستم که او می گوید ، “ما همه ابزارهای موجود را در دسترس داریم ، جایی که فن آوری مفید است و مفید بوده است ، این درک قفل چگونگی آن را باز می کند [nature] آثار”.

هر درختچه در یک پرچین ، درخت در کمربند پناهگاهی ، بوته کتان در کنار یک حوضچه ، حتی هر تیغه چمن به جدا سازی کربن از طریق فتوسنتز کمک می کند. بزرگترین سینک ظرفشویی کربن زیر پای ماست.

من آینده ای را می بینم که روزی تجارت ها به دلیل انتشار گازهای گلخانه ای مجازات می شوند ، زیرا به نظر می رسد تجارت کربن اتفاق می افتد. در این صورت ، این عادلانه است که ما باید به کربنی که روزانه در میلیون ها هکتار و در سراسر نیوزیلند با خیال راحت ذخیره می شود ، توسط کشاورزان ، باغداران ، باغداران و باغداران ما اعتبار بدهیم. در حال حاضر ، در اعتبار کربن به حساب نمی آید.

نیمی از مزرعه ما مبتنی بر برداشت غلات ، دانه ها و حبوبات است و نیمی دیگر گوسفندان است. ما به عنوان یک تنوع زیستی ، مزرعه احیا کننده ، در حال بررسی چگونگی ترکیب این دو نوع کشاورزی برای داشتن یک اثر هم افزایی هستیم.

ما در حال آزمایش محصولات مختلف پوششی هستیم که پس از برداشت محصول (بدون خاکورزی) آنها را حفاری می کنیم. این یک روش فوق العاده برای اطمینان از وجود همیشه ریشه در زمین است و با انتخاب صحیح بذر / چرخش ، به طور م twoثر دو لقمه درآمد از یک پادک منفرد به ما می دهد ، تولید غلات در ماه های تابستان و پایان دام و چرای دام زمستان.

در ترکیب ، دو نوع عملیات کشاورزی می توانند نسبتاً دلسوزانه برای یکدیگر باشند. گوسفندها بعد از برداشت محصول پاکسازی می کنند ، دانه گمشده ای که کمباین از دست می دهد ، درمانی برای گوسفندان ما است (و بسیاری از اردک های بهشتی که فسفات رایگان را از طریق پو خود تهیه می کنند) به تقویت طبیعی باروری خاک کمک می کند.

در همین حال ، مخلوط گیاهان کاسنی ، قرمز / سفید / زرشکی و گیاه چنار که در مزارع کاشته می شوند ، منطقه تمیز و شگفت انگیزی را برای تغذیه بره های ما فراهم می کند.

ترسیب کربن ممکن است کلیدهای آینده تولید مواد غذایی باشد و من اطمینان دارم که اگر انرژی خود را بر روی بهبود مستمر خاک متمرکز کنیم ، طبیعتاً مورد توجه قرار می گیرد.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>