قهوه یخ زده ‘Tipsy’ یک چیز است – و تابستان شما سزاوار یکی از آن است

[ad_1]

بله ، بله – ما می دانیم.

مفهوم افزودن الکل به قهوه چیز جدیدی نیست.

اما اگرچه ممکن است در طول روز خود چند قهوه ایرلندی و بیلی نوشیده باشید ، آیا تا به حال قهوه الکلی یخی خورده اید؟

و اگر جواب “نه” است – خوب ، پس شاید زمان آن فرا رسیده است.

این نسخه خوشمزه از Amaretto و خامه زده شده استفاده می کند – و آن را به یک غذای عالی بعد از شام تبدیل می کند یا فقط زمانی که دوست دارید چیزی شیرین بخورید و کمی قهوه به آن ضربه بزنید.

عناصر

  • 4 فنجان قهوه دم کرده قوی
  • 1/2 فنجان آماراتو
  • 1/4 فنجان به علاوه 3 قاشق غذاخوری شکر ، تقسیم شده
  • 2/3 فنجان خامه مخصوص سنگین

جهت ها

  • در یک کاسه بزرگ ، قهوه ، آماراتو و 1/4 فنجان شکر را بزنید. تا دمای اتاق خنک شود.
  • انتقال به 8 اینچ. ظرف مربع 1 ساعت یخ بزنید. با چنگال هم بزنید. 2-3 ساعت بیشتر یا کاملاً یخ زده یخ بزنید و هر 30 دقیقه آن را هم بزنید.
  • در همین حال ، در یک کاسه کوچک ، خامه را بزنید تا شروع به غلیظ شدن کند. قند باقیمانده را اضافه کنید بزنید تا قله های سفت ایجاد شود. روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.
  • برای سرو ، مخلوط را با چنگال هم بزنید. قاشق را به لیوان بریزید. روی آن را با خامه فرم گرفته بزنید. بلافاصله سرو کنید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>