فروشگاه تعطیلی نانوایی برنی ، اما هنوز پخت

[ad_1]

مدیر شرکت نانوایی برنی Bernie Sugrue برخی از بیسکویت های افغانی را که کارخانه او تولید می کند بررسی می کند زیرا او تمرکز خود را به عمده فروشی به جای خرده فروشی معطوف می کند.

استر اشبی-کاونتری / چیزها

مدیر شرکت نانوایی برنی Bernie Sugrue برخی از بیسکویت های افغانی را که کارخانه وی تولید می کند بررسی می کند زیرا او تمرکز خود را به عمده فروشی به جای خرده فروشی معطوف می کند.

یک نانوایی معروف تیمارو در حال بستن خرده فروشی خود برای تمرکز بر توسعه در بخش عمده فروشی در حال رونق است.

صاحب دفتر مرکزی شرکت نانوایی برنی ، برنی سوگرو گفت که هیچ کارمندی در فروشگاه واشدیک از کار برکنار نخواهد شد و سه نانوای کارآموز جدید برای اضافه شدن به تیم 25 نفره موجود استخدام خواهند شد.

“کارهای مهیجی در پیش است. عمده فروشی در حال رونق است. “

او گفت که مغازه باعث حواس پرتی می شود ، اما هرگز فقط یک دلیل برای مدیر شرکت مانند او وجود دارد که مسیر خود را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید:
* کرونا ویروس: مشاغل ذخیره شد زیرا نانوایی تیمارو قرارداد نان بزرگی را در میان قفل Covid-19 انجام داد
* تاجر تیمارو کارخانه بیسکویت سازی جزیره شمالی را خریداری می کند

“داشتن چندین کانون سخت است.

وی به نقل از فیلسوف یونان باستان هراکلیتوس افزود: “تنها ثابت تغییر است.”

Sugorue در شرف بازسازی و گسترش کارخانه با کاربری 500 متر مربع است تا کارایی بیشتری داشته باشد. برای رشد او همچنین باید نیروگاه بیشتری به نیروگاه که با هر آمپر 200 آمپر در هر فاز کار می کند ، برساند.

او حدود هشت کانتینر حمل و نقل تجهیزات پیشرفته برای نصب دارد که به افزایش تولید کمک می کند.

دستیار نانوایی Bernies Bakery HQ ، سیندی گاردین ، ​​بیسکویت را با دست خود استفاده می کند.

استر اشبی-کاونتری / چیزها

دستیار نانوایی Bernies Bakery HQ ، سیندی گاردین ، ​​بیسکویت را با دست خود استفاده می کند.

این کارخانه در حال حاضر با استفاده از 3000 کیلوگرم آرد در هفته حجم زیادی نان ، بیسکویت و پای را تولید می کند و تجهیزات جدید کره نان سیر ، بیسکویت درست می کنند ، یک خط شیرینی 2000 کیلوگرم در ساعت و 7000 رول سوسیس در ساعت کامل می کنند.

وی گفت آنها به بازار استرالیا نگاه می کنند و همچنین در حال مذاکره با یک تجارت برای تهیه 147،000 بسته چهار نان در سال است.

صاحب نانوایی Bernie's Bakery HQ Bernie Sugrue در کارخانه خود.

استر اشبی-کاونتری / چیزها

صاحب نانوایی Bernie’s Bakery HQ نانوائی Bernie Sugrue در کارخانه خود.

بخش خرده فروشی می تواند بازگردد زیرا Sugrue پس از برداشتن دیوار سال گذشته برای ایجاد فضای بیشتر ، قصد ایجاد دو مغازه در جلوی کارخانه را دارد و در حال حاضر برای یک خانه مستاجر علاقه دارد. ساگرو گفت که احتمالاً مستاجر طی چند ماه آینده نقل مکان خواهد کرد. وی انتظار دارد که سایت دوم به عنوان یک نانوایی کوچک ، مغازه نان گرم یا حتی یک مغازه پای مای اجاره شود.

بخشی از بازسازی ها همچنین شامل زیبایی نمای نمای فروشگاه خواهد بود.

Sugrue گفت که تولید شیرینی های May همچنان ادامه خواهد داشت. این کارخانه هفته ای 6000 شیرینی درست می کند و بیشتر آنها در تیمارو فروخته می شوند. نانوایی اصلی می در سال 1914 توسط الکس می در تیمارو تاسیس شد. پای های او ، با یک دستور خانواده مخفی ، از آن زمان مورد توجه قرار گرفته است.

نانواي نانوايی نانوايی Bernie's Balraj Balraj Kaur در حالی كه مدیر شركت Bernie Sugrue در انتهای دیگر تسمه نقاله ایستاده است ، سیاباتا را برای نان سیر درست می كند.

استر اشبی-کاونتری / چیزها

نانواي نانوايی نانوايی Bernie’s Balraj Balraj Kaur در حالی كه مدیر شركت Bernie Sugrue در انتهای دیگر تسمه نقاله ایستاده است ، سیاباتا را برای نان سیر درست می كند.

سوگوئه تجارت نانوایی May را در سال 2012 خریداری کرد و سال بعد کار خود را آغاز کرد. این کارخانه با مساحت 1050 متر مربع در سال 2014 در واشدیک احداث شد و شرکت Sugrue در سال 2015 دو فروشگاه استافورد سن را برای فروش قرار داد.

Sugrue گفت ، فروشگاه واشدیك جمعه ساعت 3 بعدازظهر تعطیل می شود اما شیرینی های مای هنوز در سوپرماركت ها موجود خواهند بود.

صاحب دفتر مرکزی شرکت نانوایی Bernie's Bernie Sugrue با کیک های مه که درست می کند.  (عکس پرونده)

JOHN BISSET / چیزها

صاحب دفتر مرکزی شرکت نانوایی Bernie’s Bernie Sugrue با کیک های مه که درست می کند. (عکس پرونده)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>