شکلات به مک ناجتز: تاریخچه غذای بچه ها

[ad_1]

افسانه: چنگیز خان ایده اولیه ای برای همبرگرها ارائه داد که شامل پودرهای گوشت در زیر زین اسب ها بود ، در حالی که در قرن سیزدهم گروه ترکان طلایی خود را به چین رد می کرد.

واقعیت: هیچ کس به طور حتم نمی داند چه کسی برای اولین بار با قرار دادن تکه های گوشت گاو بین نان آمده است.

چنین حکایاتی به اندازه لقمه از جمله حقایق و فولکلورهای گنجانده شده در آن است در همبرگر هیچ ژامبونی وجود ندارد، کتاب جدیدی که تاریخ ، علم و جغرافیا در پشت غذاهای بی شماری را که بچه ها دوست دارند ، ارائه می دهد.

هیچ هام در هامبورگ وجود ندارد که کرایه بچه های محبوب را با سر تکان دادن به علم و فرهنگ عامیانه پشت سر آنها از بین ببرد.

در حال اجرا Press Kids / AP

هیچ هام در هامبورگ وجود ندارد که کرایه بچه های محبوب را با سر تکان دادن به علم و فرهنگ عامیانه پشت سر آنها از بین ببرد.

همبرگر و سیب زمینی سرخ کرده ، همراه با شکلات ، کره بادام زمینی ، مرغ ، بستنی و همه آن غلات شیرین که بسیاری از والدین دوست دارند از آنها متنفر باشند ، ارائه می شوند.

نویسنده کیم زاچمن در روزول ، جورجیا ، علاقه مند به تاریخ و مروج خواندن برای لذت بردن در مدارس ، غواصی غذای بازیگوشانه و آموزنده را برای جوانان هشت تا 12 ساله نوشت.

بیشتر بخوانید:
* طبق گفته Consumer NZ ، 10 ماده غذایی برتر که ادعا می کنند سالم هستند اما چنین نیستند
* دستور پخت: اکونومییاکی و ترشی کلم
* مصرف کننده NZ چرخش بسته بندی را در جوایز سالانه غذای بد طعم فراخوانی می کند
* چگونه همبرگر فروتن به یکی از محبوب ترین غذاهای جهان تبدیل شد؟

وی به آسوشیتدپرس گفت: “من می خواستم برای بچه ها تاریخ بنویسم و ​​می خواستم واقعاً سرگرم کننده باشد.” “من سعی می کردم به ایده ها فکر کنم و یک روز بیرون سگم بیرون می آمدم ، و مثل اینکه چرا در همبرگرها ژامبونی وجود ندارد؟ من همیشه به نوعی متعجب بودم که این همان زمانی است که من داستان های اصلی بسیار خوبی پیدا کردم. “

وی گفت ، برخی غیر واقعی یا غیرقابل اثبات هستند. وی همچنین حقایقی را در مورد تغذیه و سلامت جمع آوری کرد ، و شامل دستور العمل های ساده و یک آزمایش علمی در مورد چگونگی استخراج آهن از غلات سرد غنی شده بود. مورد دوم شامل ذوب شدن غلات در غبار و سپس معلق شدن آهنربا قدرتمند در بالای سطح آشفته است.

زاچمن ، مادر دو دختر در دانشگاه ، از ریشه های تیره یا ادعاهای متعدد نوآوری در کتاب خود ، که توسط Running Press Kids منتشر شده است ، پرهیز نمی کند. به عنوان مثال ، هیچ کس معنای نام Oreo را نمی داند ، اما یک چیز قطعی است: غذاهای Nabisco یک گربه کپی ساندویچ هیدروکس بود که چهار سال قبل از آن در 1908 وارد بازار شد.

این کتاب ناشی از کنجکاوی نویسنده درباره همبرگرها ، و ریشه این نام است.

لو دولگاچف

این کتاب ناشی از کنجکاوی نویسنده درباره همبرگرها ، و ریشه این نام است.

وی گفت: “برای من تعجب آور بود كه ما واقعاً از ریشه برخی از این مواد غذایی كم می دانیم.” ما واقعاً نمی دانیم چه کسی اولین همبرگر را ساخته است. چندین نفر ادعا می کنند که این کار را انجام داده اند. “

در دهه 1500 ، ملوانان آلمانی در کشتی های تجاری که از دریای بالتیک عبور می کردند ، گوشت گوشت خام را در روسیه کشف کردند. به خانه بازگشتند ، آنها این ایده را اصلاح کردند و گوشت گاو را با پیاز تفت داده سرخ کردند. ملوانان از کشورهای دیگر در هامبورگ ، مهمترین شهر بندری کشور در آن زمان به ساحل آمدند و “استیک هامبورگ” را کشف کردند. در دهه 1800 ، میلیون ها آلمانی راهی آمریکا شدند و ایده استیک هامبورگ را برای سواری آوردند.

در میان کسانی که ادعا می کنند برگر مدرن را اختراع کرده اند: “همبرگر چارلی” ناگرین ، که در سال 1885 ، در سن 15 سالگی ، در نمایشگاه اوتاگامی شهرستان در سیمور ، ویسکانسین ، کوفته فروشی می کرد. برای سهولت حمل آنها ، او آنها را بین دو برش نان خرد كرد و آن را “همبرگر” خواند. این یک ضربه بود.

“من فکر کردم برای بچه ها جالب است که بدانند بعضی از اتفاقات فقط نمی افتد. این گونه انسان تکامل می یابد. فقط یک نفر نیست که به آتش فکر می کند. این اتفاق در همه جای کشور رخ می دهد. “

نتیجه قابل توجهی برای زاچمن این بود که فرآیند تولید وانیل ، دومین ادویه گران قیمت بعد از زعفران ، طولانی و طاقت فرسا است. این سفر اغلب از مزارع لوبیای وانیل در ماداگاسکار ، تولید کننده برتر جهان آغاز می شود و ممکن است پنج سال بعد با یک پیمانه بستنی در ایالات متحده به پایان برسد.

چهار سال طول می کشد تا یک گیاه جوان وانیل یک گل تولید کند و گل فقط یک روز دوام دارد. برای تولید غلافهای طولانی کارگران باید گرده افشانی و برداشت کنند و غلافها طی یک فرآیند پیچیده که شش ماه به طول می انجامد ، بهبود می یابند.

زاكمن گفت: “این ذهن من را منفجر كرد.”

تولید وانیل یک فرآیند طولانی و پر زحمت است.

تهیه شده

تولید وانیل یک فرآیند طولانی و پر زحمت است.

درخت کاکائو persnickety یکی دیگر از دلهره آورها بود. درختان گرمسیری ، که از آن شکلات تگرگ نیستند ، نمی توانند تابش مستقیم آفتاب را تحمل کنند ، در طول سال به باران احتیاج دارند و تولید شکوفه هایی که فقط توسط مگس های ریزی به نام midges می توانند گرده افشانی کنند ، سه تا چهار سال طول می کشد. از 1000 گل ، فقط سه یا چهار گل گرده افشانی می شود و به غلاف بذر تبدیل می شود که رسیدن آن حدود شش ماه طول می کشد. شکلات بعد از تخمیر دانه ها در یک مکان گرم و تاریک ، خشک شدن در معرض آفتاب و بو دادن امکان پذیر است.

چه کسی همه اینها را فهمید؟ تمدن های باستانی در آمریکای مرکزی بیش از 3000 سال پیش. دانه های کاکائو آنقدر ارزشمند بودند که آزتک ها از آنها به عنوان پول استفاده می کردند.

زاچمن برخی از شخصیتهای بزرگ موجود در غذاهای محبوب بچه ها را نادیده نمی گیرد ، مانند برادران کلاگ کلنجار بتل کریک ، میشیگان. خواهر و برادر جوان ویل کیت به پوسته های گندم (ذرت بعدی) آنها شکر اضافه کرد تا ماندگاری و طعم آنها بهتر شود. برادر بزرگتر جان هاروی ، پزشک ، مهره سلامتی و اعتقاد به اعتقاد هفتم روز هفتم ، خشمگین بود و این دو در 25 سال گذشته مشارکت 25 ساله خود را با تلخی پایان دادند و سالها پس از آن دادخواستهای خود را رد و بدل کردند.

محبوبیت غلات سرد همزمان با پاستوریزاسیون انبوه شیر بود. در آغاز ، بسیاری از غلات با ویتامین های غنی شده برای مبارزه با راشیتیسم و ​​سایر مشکلات بهداشتی برای بچه ها. Zachman در مورد توده غلات قند مناقشه است.

زاخمان 58 ساله با خنده گفت: “من در این باره به مادرم می گفتم و او گفت ،” بله این مقدار زیادی قند در آن نبود ، بنابراین ما همیشه فقط روی آن شکر می پاشیم “. رقابت بدتر شد و آنها شروع به تبلیغ برای بچه ها کردند که قند بیشتر و بیشتر می شود. “

ناگت های مرغ فرآوری شده - بدون استخوان ، نان و سرخ شده - فقط حدود 40 سال است که به صورت تجاری وجود دارد.

چیز

ناگت مرغ فرآوری شده – بدون استخوان ، نان و سرخ شده – فقط حدود 40 سال است که به صورت تجاری وجود دارد.

زاچمن دریافت که ناگت های مرغ فرآوری شده – بدون استخوان ، نان و سرخ شده – فقط حدود 40 سال است که به صورت تجاری وجود دارد. این ترفند ، به گفته او ، در حال فهمیدن چگونگی چسباندن خمیر در تمام مدت انجماد و سرخ شدن بود.

یکی از رابرت بیکر در سال 1959 در آزمایشگاه دانشگاه کرنل خود با جوجه کریسپی آشنا شد. پس از هشدار دولت آمریكا به آمریكایی ها برای جلوگیری از خوردن این مقدار گوشت گاو ، فرد ترنر ، رئیس هیئت مدیره McDonald’s Corp در سال 1979 بود كه وقتی تیم تیم مرغ McNugget SWAT را جمع كرد ، اوضاع را به طرز گسترده ای پیش برد. در سال 1980 ، McNugget در 15 مکان مک دونالد در ناکسویل ، تنسی مورد آزمایش بازار قرار گرفت. مثل کوفته کوفته همبرگر چارلی ، آنها نیز مورد توجه قرار گرفتند.

زاكمن با در نظر گرفتن سن قابل تأمل خوانندگان خود ، خاطرنشان كرد كه ناگت مرغ سرخ شده ممكن است سرشار از كلسترول و چربی های اشباع شده باشد و به دنبال تعدیل است. او هشدارهای بهداشتی مشابهی را برای سایر مواد غذایی ارائه می دهد ، در حالی که به مزایای سلامتی نیز اشاره می کند.

زاچمن گفت: “من در حین تحقیق انفجار داشتم.” امیدوارم كه باعث جرقه بچه ها شود تا بیرون بروند و در مورد سایر امور زندگی روزمره خود بیشتر بدانند.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>