سه شنبه کلوچه: دستور پنکیک دوغ AVOCA بسیار آسان است – و بسیار خوب است

[ad_1]

دیگر لازم نیست که به سراغ مخلوط پنکیک دوغ خریداری شده در فروشگاه بروید.

می توانید دیگر نگاه نکنید – AVOCA شما را تحت پوشش قرار داده است.

اگر امروز هنوز به افتخار پنکیک امروز دسته ای از پنکیک ها را شلاق نزده اید ، صادقانه ارزش این پنکیک های دوغ سبک و کرکی را دارند. و بهترین بیت؟

تهیه آنها آسانتر نیست و می توان آنها را با مواد شیرین و شیرین مورد علاقه خود تازه سرو کرد.

پنکیک دوغ AVOCA

تقریباً می سازد 12 عدد پنکیک

عناصر

  • 2 تخم مرغ ، به علاوه 1 زرده اضافی
  • 225 گرم آرد ساده
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • کمی نمک
  • 200 میلی لیتر دوغ
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • کره الک شده ، برای سرخ کردن

روش

  1. تخم مرغ ها و زرده اضافی را درون آرد بزنید. شکر و نمک را اضافه کرده و دوغ را به همراه کره ذوب شده و بیکینگ پودر و در صورت نیاز کمی آب اضافی بهم بزنید. شما به دنبال سازگاری مشابه خامه فرم گرفته هستید.
  2. بسته به آرد ممکن است لازم باشد کمی بیشتر یا کمتر آب اضافه کنید. کمی قاشق از خمیر را روی ماهیتابه کمی روغن کاری کنید – باید شکل خود را خوب نگه دارد.
  3. یک تابه مناسب را به آرامی با روغن گرم کنید. وقتی گرم است ، بسته به اندازه مورد نیاز خود ، خمیر را به اندازه کافی بریزید. به مدت 1-2 دقیقه بپزید تا حباب در آن ظاهر شود. ورق بزنید و طرف دیگر را بپزید تا کمی قهوه ای شود. همانطور که آنها را می پزید ، پنکیک ها را روی بشقاب در یک اجاق گرم گرم تا 30 دقیقه گرم نگه دارید.
  4. با مواد پر کننده مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>