سرآشپز در خانه: آشپز کریستچرچ زیبایی گونه گوشت گاو ناوی سینگ

[ad_1]

این عشق بود که Navjot Singh را از جیپور هندوستان به کریستچرچ رساند تا به عنوان سرآشپز طاووس طاووس و سپس جاده Chillingworth پاپانویی تبدیل شود.

سرآشپز ناوی پس از تحصیل در زمینه مدیریت هتل در پایتخت راجستان ، در سال 2007 در هتل شرایتون واقع در میدان شلوغ شهر به مقام خود رسید. او فوراً عاشق آدرنالین کار در آن آشپزخانه های بزرگ هتل بود ، گاهی اوقات برای 10،000 نفر در روز آشپزی می کرد.

“خوشبختانه ، من با دوست دخترم ازدواج کردم [Amarpreet]. او یک مهندس فاضلاب است و این فرصت را برای تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه کانتربری پیدا کرد. “سینگ می گوید ، که عاشق آشپزی است و ترجیح می دهد نام Chef Navi را بخواند.

“من در آن زمان به هند برگشتم ، اما بعد از یک ماه ، او با من تماس گرفت و گفت ،” ناوی ، این کشور بسیار کند است ، تعداد زیادی از مردم اینجا نیستند. این سه یا چهار سال تحصیل دارد ، من نمی توانم تنها زندگی کنم. شما باید به من بپیوندید “.

سرآشپز Navi شش سال گذشته را

JOHN KIRK-ANDERSON / چیزهای دیگر

سرآشپز Navi شش سال گذشته را “لذت بردن از chefing من” گذرانده است.

بیشتر بخوانید:
* دستور العمل: بز ادویه ای آرام پخته شده با نارگیل سمبال
* دستور العمل ها: نوشیدنی سوئد ، چغندر و گوشت گوزن با خرده خرد شده و ساقه سوئد
* گونه های گوشت گاو – به آرامی آنها را به آب برنده ترین و حساس ترین برش تبدیل کنید

ادعای او جواب داد. وی در حالی که همسرش تحصیلات خود را تمام کرد تصمیم گرفت به نیوزیلند مهاجرت کند. این شش سال پیش بود و او به گذشته نگاه نکرده است.

“اکنون ، ما کاملا در اینجا ساکن شده ایم. من آن را دوست دارم.

“این کاملا متفاوت بود [from working in hotels]. من مجبور شدم از جایی شروع کنم ، بنابراین خوشبختانه 10 روز پس از ورودم به کریستچرچ در یک رستوران کار کردم و شش سال گذشته را با لذت بردن از مربیگری ام سپری کردم. “

در محل کار ، سبک آشپزی او تلفیقی است ، زیرا فرهنگ غذا “بسیار مخلوط” است. منوی وی با تولید محصولات محلی و فصلی با کیفیت خوب ، سنتی اروپایی است ، در حالی که طعم دهنده های مختلف را از سراسر جهان به خود اختصاص داده است.

JOHN KIRK-ANDERSON / چیزهای دیگر

“وقتی دوستانی دارید که به محل شما می آیند ، آنها به خانه یک آشپز می روند ، آنها همیشه انتظار دارند غذای خوبی باشد و چیز دیگری باشد.”

در خانه ، او وظایف آشپزی را با آمارپریت تقسیم می کند ، که اغلب غذاهای گیاهی می پزد در حالی که با غذاهای گوشتی سرو کار دارد.

“من یک آدم غذا هستم ، بنابراین دوست دارم خودم آشپزی کنم. و وقتی دوستانی به محل شما می آیند ، آنها به خانه یک آشپز می روند ، آنها همیشه انتظار دارند غذای خوبی باشد و چیز دیگری باشد.

“[But if] من در حال حاضر یک شیفت نه ساعته انجام داده ام ، و من خسته شده ام ، کسی می تواند برای من غذا درست کند. “

"چیزی که مورد علاقه من نیست ، اما همه چیز مورد علاقه من است.

JOHN KIRK-ANDERSON / چیزهای دیگر

“هیچ چیز مورد علاقه من نیست ، اما همه چیز مورد علاقه من است.”

انتخاب یک غذای مورد علاقه برای او “بسیار سخت” است – “به همین دلیل من هر غذا را مورد علاقه من قرار می دهم. من عاشق آشپزی هستم. من پرشور هستم. ” – اما وقتی آشپزی می کند ، دوست دارد چیزها را زیاد تغییر دهد و طعم ها و سبک های جدید را با کلاسیک های قدیمی امتحان کند.

“هیچ چیز مورد علاقه من نیست ، اما همه چیز مورد علاقه من است.

“اگر من یک عدس می پزم [dish]، سعی خواهم کرد راهی متفاوت پیدا کنم. هر وقت چیزهای مختلفی یاد می گیرم. هر روز یک روز یادگیری است. “

در حالی که دانش او از پخت و پز هندی محدود است – او از آغاز کار خود به غذاهای اروپایی متمرکز شده است – او یک غذای هندی را که بزرگ شدن آموخته است ، کاری بوی بز درست می کند.

او می گوید: “من عاشق پختن بز هستم و به طور معمول پنج یا شش کیلوگرم ، پاها و شانه ها را خریداری می کنم و خودم آن را می برم.”

“من كاری بز را 100 درصد به روش هندی در یك روغن خردل می پزم.”

اما غذای مورد علاقه او برای پخت در خانه گونه های گوشت گاو است ، غذایی که او با مهربانی با ما در میان گذاشته است.

سرآشپز ناوی Beef Cheeks را با روشی خاص و ویژه خود تهیه می کند.

JOHN KIRK-ANDERSON / چیزهای دیگر

سرآشپز Navi Beef Cheeks را با روشی خاص و ویژه خود تهیه می کند.

CHEF NAVI’S BEEF CHEEKS

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 4 ساعت

عناصر:

گونه های گوشت گاو 1 کیلوگرم

1 لیتر آب گرم

½ فنجان روغن نباتی

3 قاشق چایخوری دانه خردل

1 پیاز بزرگ سفید ، خلال شده

10 حبه سیر ، خرد شده

بادیان 5 ستاره

2 عدد چوب دارچین

1 قوطی شیر نارگیل

2 قاشق چای خوری پودر کاری ملایم

1 قاشق چای خوری پودر گشنیز

1 قاشق چایخوری زردچوبه

½ فنجان شراب سفید

2 قاشق چایخوری کره

10 حبه سیر

2 فنجان اسفناج کودک

1 لامپ رازیانه تازه برای پایان دادن به

روش

فر خود را تا 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و گوشت گاو خود را تمیز کنید.

1. در قابلمه قابلمه بزرگ و درپوش ، گوشت را روی قسمت اجاق گاز قهوه ای کنید. بعد از اینکه سرخ شد ، آب داغ را اضافه کنید.

2. در یک قابلمه دیگر ، روغن نباتی را اضافه کرده و داغ کنید. دانه خردل کامل ، پیاز خرد شده ، سیر خرد شده ، انیسون ستاره ای و چوب دارچین را اضافه کنید و بپزید تا رنگ پیاز تغییر کند.

3. سپس شیر نارگیل ، پودر کاری ، پودر گشنیز و زردچوبه را اضافه کنید. نمک طبق سلیقه.

4. سس را با گوشت قهوه ای شده مخلوط کنید ، و شراب سفید را اضافه کنید. قابلمه را بپوشانید و در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 3½ ساعت بپزید.

5. در علامت 3 ساعته قابلمه را باز کنید و حساسیت گوشت را بررسی کنید. اگر گوشت خوب است ، آن را از سس خارج کنید. چوب دارچین را بردارید.

6. در یک ماهیتابه ، کمی کره اضافه کرده و آن را گرم کنید. اسفناج بچه خام و رازیانه تازه برش خورده را اضافه کنید و آنقدر بریزید تا اسفناج پژمرده شود. گوشت شور را اضافه کنید و همه را با هم بریزید. آن را روی بشقاب بچسبانید و با یک قطره قطره قطره خامه نارگیل کار را تمام کنید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>