دستور تهیه: ترشی چغندر | Stuff.co.nz

[ad_1]

چغندر ترشی.

Olivia Galletly / NZ House & Garden

چغندر ترشی.

وعده غذایی من وقتی “چیزی در یخچال نیست” یک تکه پنیر ، قره قارچ ، یک تخم مرغ آب پز شده ، نان تست و این چغندر ترشی شیرین و ملایم است. روی تخته پنیر و سالاد یا ساندویچ دوست داشتنی است.

بیشتر بخوانید:
* دستور العمل: Osso buco
* دستور العمل: سوپ پیاز طلایی
* دستور العمل: تارت پیاز کاراملی شده با شیرینی روغن زیتون

چغندر چیده شده

یک شیشه 1 لیتری درست می کند

عناصر

3 چغندر متوسط ​​، اصلاح شده

سرکه شراب سفید 375ml

190 میلی لیتر آب

¾ فنجان قند کاستور

¼ قاشق چای خوری نمک سفره

8 دانه فلفل

2 برگ بو

2 میخک

qu پرتوی دارچین

½ قاشق چای خوری دانه خردل زرد یا سیاه

روش

چغندر را در قابلمه بزرگی قرار داده و روی آن را با آب بپوشانید. بگذارید بجوشد و به مدت 1½ ساعت یا تا زمانی که نرم شود بپزد. به طور منظم آب جوش از کتری را بگذارید. آبکش کنید و کنار بگذارید.

هنگامی که چغندر به اندازه کافی خنک شد و قابل کنترل نیست ، پوست را مالیده و به دیسک های ضخامت 5 میلی متر برش دهید.

سرکه ، آب و شکر را در قابلمه کوچکی قرار دهید. بگذارید تا دم بکشد و بپزید تا شکر حل شود.

برش های چغندر را درون یک ظرف 1 لیتری قرار دهید و روی مایع بریزید. مواد باقی مانده را اضافه کنید و با درب مهر و موم کنید. قبل از غذا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>