دستور العمل: My Food Bag’s Beef nasi goreng با سس کنجد

[ad_1]

BEEF NASI GORENG با سس کنجد

خدمت 4. آماده در 35 دقیقه.

عناصر

برای برنج

300 گرم برنج یاس

2 فنجان آب جوش

2 قاشق چایخوری روغن کنجد

2 قاشق غذاخوری سس سویا

برای سبزیجات

1 عدد فلفل دلمه ای ، خرد شده

1 کلم بروکلی ، به صورت گلدان های کوچک برش دهید

1 هویج ، رنده شده

تخم مرغ

1 پیاز بهار ، نازک خرد شده

4 تخم مرغ

برای گوشت گاو

1 قاشق غذاخوری زنجبیل ، رنده شده

500 گرم گوشت چرخ کرده گوشت گاو

ادویه های ناسی گورنگ (sp قاشق چایخوری زنجبیل چرخ شده ، 1 قاشق چایخوری پودر پیاز ، 1 قاشق چایخوری پیازچه ، ch قاشق چایخوری پودر سیر ، ½ قاشق چایخوری پنج ادویه چینی)

1 قاشق چایخوری نمک

برای کرم کنجد

3 قاشق غذاخوری سس مایونز

2 قاشق چایخوری روغن کنجد

1 قاشق غذاخوری آب جوش

برای خدمت

خرج کردن پوسته های چیلی

این ممکن است در بومی اندونزی به عنوان یک ماده اصلی صبحانه شناخته شود ، اما ناسی گورنگ برای ناهار یا شام نیز به همان اندازه عالی است.

کیسه غذای من

این ممکن است بیشتر در کشور اندونزی به عنوان یک غذای اصلی شناخته شود ، اما ناسی گورنگ برای ناهار یا شام نیز به همان اندازه عالی است.

بیشتر بخوانید:
* دستور العمل: گوشت گاو Teriyaki با رشته فرنگی تخم مرغ و سرخ کردن – کیسه غذای من
* دستور العمل: مرغ زنجبیل سویای عسل با سالاد ورمیشل – کیسه غذایی من
* دستور العمل: کوفته گوشتی گوشت گاو چسبناک با رشته ماکارونی – کیسه غذایی من
* دستور العمل: مرغ پنج ادویه به همراه کلم بروکلی و سالاد برنج قهوه ای – کیسه غذایی من
* دستور العمل: استیک گوشت گاو ژاپنی با شال و میسو – کیسه غذایی من

روش

یک کتری کامل را بجوشانید.

برنج ، اندازه گیری آب جوش و مقداری نمک را در قابلمه متوسط ​​ترکیب کرده و با درپوش بجوشانید. پس از جوش آمدن ، کمترین حرارت را کاهش دهید تا 12 دقیقه بپزد. حرارت و بخار را که روی آن پوشانده شده ، 5 دقیقه دیگر خاموش کنید. در حین پخت و پز درب را بلند نکنید.

فلفل دلمه ای ، کلم بروکلی ، هویج و زنجبیل را آماده کنید و کنار بگذارید. پیاز بهار را آماده کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه متوسط ​​با پیاز بهم بزنید. ادویه زدن با نمک و فلفل.

یک قطره قطره چکه روغن در یک ماهیتابه بزرگ نچسب یا ووک روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. مخلوط تخم مرغ را بریزید و حدود 4 دقیقه بپزید ، تا آماده شود. تخم مرغ را کنار بگذارید و ظرف را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد نگه دارید.

یک قطره قطره چکه روغن در تابه داغ کنید ، گوشت گاو را اضافه کرده و حدود 4 دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای شود. ادویه جات ترشی جات ، زنجبیل و نمک را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بپزید ، تا گوشت گاو بپزد. گوشت گاو را از ماهیتابه برداشته و در ظرفی کنار بگذارید. ظرف را رزرو کنید.

ظرف ذخیره شده را به حرارت متوسط ​​تا زیاد برگردانید و یک قطره چکه روغن بریزید. فلفل دلمه ای ، کلم بروکلی ، هویج و یک چلپ چلوپ آب به ظرف اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپزید ، تا نرم شود. سبزیجات را با گوشت گاو کنار بگذارید و ظرف را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد نگه دارید.

روغن کنجد و برنج پخته شده را به ظرف اضافه کرده ، به مدت 3 دقیقه بپزید ، مرتبا هم بزنید و کف ظرف را خراش دهید. سس سویا را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود. گوشت گاو و سبزیجات را به تابه برگردانید و حدود 1 دقیقه بپزید تا گرم شود. با سس سویا مزه دار کنید. تخم مرغ را نازک برش دهید.

در یک کاسه کوچک ، همه مواد کرم کنجد را با هم مخلوط کنید.

ناسی گورنگ را که با تخم مرغ ، کرم کنجد و پوسته چیلی سرو شده سرو کنید.

myfoodbag.co.nz

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>