دستور العمل قهوه منجمد DIY که بسیار خوشمزه است و دیگر هرگز برای یک لاته یخ زده هزینه نمی کنید

[ad_1]

تماس با تمام معتادان اصلی قهوه.

اگر چیزی مثل من هستید ، حتی نمی توانید بدون رفع کافئین روزانه خود به فکر شروع روز خود باشید. در زمستان ، آن لاتهای بادام داغ و بخارپز که در هنگام حرکت از محل خروج و ورود به محل کار ، بلند می کنم ، نجات دهنده زندگی من هستند – من از لحظه باز کردن چشمانم ، به معنای واقعی کلمه منتظر اولین جرعه هستم.

در ماه های تابستان ، قهوه های گرم را با قهوه های یخ زده عوض می کنم و دوباره احساس شادی می کنم در لحظه ای که باریستا در کافی شاپ محلی من آن را به من تحویل می دهد و می توانم روزم را ادامه دهم.

با این حال؛ عادت قهوه من هزینه دارد. آن لته های یخ زده ارزان نیستند ، و هرچه به خودم می گویم لیاقت آن را دارم (از آنجا که من غیر سیگاری بودن بسیار لذت های گناهی دارم و به ندرت الکل می نوشم) ، وقتی محاسبه ذهنی می کنم که من می توانستم تمام آن پول قهوه را برای آن خرج کنم (سلام کیف جدید Rae Feather که بعد از آن هوس کرده ام …)

به هر حال ، با دیدن این دستور العمل قهوه سرد کاملاً خوشمزه ، اکنون تصمیم دارم هر روز صبح این کار را انجام دهم و در این ماه های تابستان پس انداز زیادی برای خودم می کنم.

خامه نارگیل منجمد قهوه ویتنامی

عناصر

  • قهوه تفت داده شده تیره ، دم کرده و سرد شده
  • 2 قوطی خامه نارگیل
  • 1 قوطی شیر نارگیل
  • 6-7 قطعه یخ
  • استویا یا شیرین کننده دلخواه در صورت تمایل (من آن را بدون آن دوست دارم)

دستورالعمل ها

1. خامه نارگیل ، شیر نارگیل و شیرین کننده را با مکعب های یخ خود در مخلوط کن بریزید. مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود ، سپس حدود یک ساعت در فریزر قرار دهید. 5 دقیقه قبل از سرو در یخچال قرار دهید.

2. وقتی آماده سرو هستید ، قهوه سرد خود را درون لیوان بریزید ، و نارگیل یخ زده را از یخچال خارج کنید. نارگیل یخ زده را با چنگال له کرده تا “قهوه ای” شود ، سپس قهوه را بریزید. با خیال راحت از اسکوپ سخاوتمندانه برای ایجاد تپه استفاده کنید. با قاشق و / یا نی لذت ببرید!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>