دستور العمل: تاکو میگوی دودی مکزیکی با آئولی و سالسا

[ad_1]

این ترکیب خوشمزه میگو یک روش عالی برای بالا بردن بازی تاکو شماست.

کیسه غذای من

این ترکیب خوشمزه میگو یک روش عالی برای بالا بردن بازی تاکو شماست.

تاک های پیش ساخته SMOKY MEXICAN با AIOLI و SALSA

خدمت 4

30 دقیقه آماده است

عناصر

برای سالسا

1 قطره چکه روغن

300 گرم ذرت منجمد

2 بسته گوجه فرنگی گیلاس ، نصف بریده شده

2 عدد فلفل دلمه ای ، تکه تکه شده

2 قاشق چایخوری سرکه شراب قرمز

برای تورتیلا

8 عدد تورتیلا

برای میگوها

1 قطره چکه روغن

600 گرم میگو ، یخ زدایی شده

ادویه های دودی مکزیکی (1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده ، 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده ، 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی ، ¼ قاشق چایخوری پونه کوهی ، ¼ قاشق چایخوری پودر چیلی ، ¼ قاشق چایخوری پودر سیر)

برای خدمت

2 قاشق غذاخوری سس چیپوتل (فروشگاه خریداری شده)

4 قاشق غذاخوری آئولی

2 قاشق غذاخوری دانه آفتابگردان تند

2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز

روش

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (یا فن پخت 200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. صفحه گرم BBQ را از درجه حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید (در صورت استفاده).

روغن را در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. ذرت را به مدت 2-3 دقیقه بپزید ، تا طلایی شود. به یک کاسه متوسط ​​و ظرف ذخیره منتقل کنید. روش دیگر ، ذرت را در بشقاب گرم BBQ بپزید.

گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را آماده کنید و به کاسه ذرت اضافه کنید. آنرا با سرکه بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. برای سرو کنار بگذارید.

تورتیلا را در فویل بپیچید و برای مدت 5-4 دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شود. متناوباً ، BBQ را گرم کنید.

روغن را در ظرف ذخیره شده روی حرارت زیاد گرم کنید. میگو و ادویه های دودی مکزیکی را اضافه کنید و از هر طرف حدود 2 دقیقه بپزید ، تا زمانی که طلایی شود و کاملاً پخته شود. در روش دیگر ، میگوها را در بشقاب گرم BBQ بپزید.

تورتیلا را که با میگو ، سس چیپوتل ، آئولی و سالسا پر شده است ، سرو کنید. روی آن را با دانه های آفتابگردان تند و گشنیز قرار دهید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>