دستور العمل: براونی ایستگاه فیلیپا کامرون

[ad_1]

این براونی جویدنی و شیرین است ، با طعم کارامل.

تا 10 روز در یک ظرف ضد هوای نگهداری می شود. این در صورتی است که بلافاصله بلعیده نشود.

بیشتر بخوانید:
* دستور العمل: کره طلایی و شیرینی بابونه
* دستور العمل: کوکی های شربت انبار جو دوسر و کدو سبز
* دستور تهیه: نان کدو سبز شکلاتی
* دستورالعمل پخت زمستان: براونی چغندر ، تارت مرکبات ، خرما و نان مغز

این براونی جویدنی و شیرین است ، با طعم کارامل.

لوتی هدلی

این براونی جویدنی و شیرین است ، با طعم کارامل.

ایستگاه BROWNIE

20 قطعه می سازد

عناصر

کره 125 گرم

¾ فنجان شکر قهوه ای

¼ فنجان قند کاستور

225 گرم میوه خشک

آرد 150 گرمی

1 تخم مرغ ، کمی ضرب و شتم

فیلیپا کامرون با همسرش جو ، دو دختر کوچک ، 500 راس گاو و 30000 گوسفند مرینو در ایستگاه اوتماتاتا ، یک ایستگاه روستایی با ارتفاع 40000 هکتار در اوتاگو زندگی می کند.

دانا جانستون

فیلیپا کامرون با همسرش جو ، دو دختر کوچک ، 500 راس گاو و 30000 گوسفند مرینو در ایستگاه اوتماتاتا ، یک ایستگاه روستایی با ارتفاع 40000 هکتار در اوتاگو زندگی می کند.

روش

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید ، فن را بپزید. قالب براونی 28 سانتی متر در 18 سانتی متر را با کاغذ پخت بچرخانید.

کره را در قابلمه ذوب کنید. شکر قهوه ای و شکر کاستار را اضافه کنید و آنها را در کره حل کنید.

اجازه دهید مخلوط خنک شود ، سپس میوه خشک ، آرد و تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود. مایه را داخل قالب آستر شده بریزید.

حدود 20 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود و لمس آن سفت شود. شما قهوه ای را از بیرون ترد و از داخل آن را جویدنی می خواهید.

قبل از اینکه قطعه قطعه شود اجازه دهید تا سرد شود

نکات و ترفندها

• این دستور به راحتی دو برابر می شود.

• از هر نوع میوه خشک که دوست دارید استفاده کنید. ترکیبی ، یا فقط یک نوع. من اغلب از کشمش استفاده می کنم.

استخراج شده از A High Country Life: قصه ها و دستور العمل های ایستگاه گوسفند نیوزلند توسط فیلیپا کامرون. عکاسی توسط دانا جانستون و لوتی هدلی. RRP 45 دلار منتشر شده توسط آلن و Unwin NZ.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>