دانه های باستانی برای خوردن یک عمر طولانی تر

[ad_1]

در انگلیس ، ما شروع به جلب توجه تقریباً جادویی کیفیت دهنده های سلامتی نبض ها و غلات کامل می کنیم.

ما می دانیم که مزایای سلامتی مایع دوستدار روده ، کند اثبات شده با گندم با کیفیت خوب در مقایسه با یک قرص سوپرمارکت است.

ما از فواید سلامتی مایع دوستدار روده و کند اثبات شده با گندم مرغوب در مقایسه با پیشنهاد سوپرمارکت می دانیم.

جاسمین اسکرایبر / Unsplash

ما از مزایای سلامتی مایع دوستدار روده و کند اثبات شده با گندم مرغوب در مقایسه با پیشنهاد سوپرمارکت می دانیم.

و بسیاری از کمدهای فروشگاهی ما اکنون حاوی طیف مناسبی از نخود ، لوبیا ، برنج و عدس است که می توانند به کاری ، سوپ ، سالاد و خورشت اضافه کنند.

اما وقتی نوبت به حبوبات و حبوبات می رسد ، بیشتر ما در یک روده گیر افتاده ایم و به کالاهای وارداتی تولید انبوه اعتماد می کنیم.

بیشتر بخوانید:
* چرا اندازه شما هیچ ربطی به قدرت شما ندارد
* همه غذاهای فرآوری شده برای شما مضر نیستند. چگونه آنها مهم هستند
* چگونه می توان از میانه های میانسالی جلوگیری کرد
* چگونه غذا بر بوی گوز شما تأثیر می گذارد

وقت آن رسیده است که یاد بگیریم عاشق گزینه های خوشمزه و مغذی سرزمینمان باشیم که انواع مختلفی از مواد مغذی بدن ما را برای خوردن فراهم می کند.

افزایش سلامت غلات

آملیا فریر ، متخصص تغذیه می گوید ، همراه با پروتئین گیاهی ، نبض ها و غلات سرشار از فیبر غذایی هستند ، که همه ما می توانیم با خوردن مقدار بیشتری از آنها انجام دهیم.

ثابت شده است که خوردن دو قسمت کل غلات در روز به کاهش وزن کمک می کند و از بیماری هایی از جمله سرطان – به ویژه سرطان روده بزرگ ، سکته مغزی ، دیابت و بیماری های قلبی محافظت می کند.

فیبر همچنین اولین قدم برای رسیدن به روده سالم در نظر گرفته می شود ، زیرا باکتریهای مفیدی را برای سیستم ایمنی بدن مهم تغذیه می کند.

فریر می گوید ، گندم مدرن به مراتب غله غنی شده است که امروزه کاشته و خورده می شود ، اما اکنون بیشتر از آن در حالت فرآوری شده استفاده می شود ، مقدار فیبر و ارزش غذایی آن کاهش یافته است.

“در طی آسیاب و فرآوری (جایی که غلات به آرد تبدیل می شوند و سپس به محصولات دیگری مانند نان و ماکارونی تبدیل می شوند) ، سبوس بسته بندی شده فیبر و میکروب ، که حاوی اکثریت قریب به اتفاق مواد مغذی دانه است ، اغلب حذف می شوند تا ریزتر شوند ، آرد سفیدتر “.

آرد گندم سیاه انگلیس یک گزینه عالی برای امتحان کردن کیک و بیسکویت یا پنکیک Shrove Tuesday این هفته است.

گندم سیاه در واقع یک دانه یا “کاذب کاذب” است ، بنابراین احساس سیری را برای مدت طولانی تری از آرد سفید حفظ می کند و سرشار از مواد مغذی مانند منیزیم و ویتامین های گروه B به همراه پروتئین و فیبر است.

اسرار قدیمی ها

همراه با پروتئین گیاهی ، نبض ها و غلات غنی از فیبر غذایی هستند ، که همه ما می توانیم با خوردن مقدار بیشتری از آنها انجام دهیم.

Priscilla Du Preez / Unsplash

همراه با پروتئین گیاهی ، نبض ها و غلات غنی از فیبر غذایی هستند ، که همه ما می توانیم با خوردن بیشتر از آنها انجام دهیم.

به طور کلی تصور می شود که دانه های چند صد ساله مانند einkorn ، emmer و spelt پروتئین ، فیبر و ویتامین های بیشتری نسبت به دانه های مدرن ارائه می دهند ، زیرا از طریق ترکیبی یا اصلاح ژنتیکی پردازش نشده اند. بلکه آنها درست مثل قرن ها قبل رشد کرده اند و اغلب برای ما بهتر هستند.

اسپل ، که می تواند به صورت کامل خورده شود ، به عنوان مثال در سوپ ، یا برای تهیه نان یا ماکارونی خوب میل شود ، مملو از آهن ، عناصر ریز مغذی مانند منیزیم است – که برای فعال سازی عضلات و اعصاب و ایجاد انرژی در بدن مهم است – و ویتامین های گروه B.

اسپل همچنین انرژی را با سرعت کمتری آزاد می کند ، به این معنی که شما برای مدت طولانی تری سیرتر می مانید (برای هر کسی که قصد کاهش وزن دارد) و می توانید در معده های حساس نسبت به گندم مدرن که دارای محتوای گلوتن زیاد است ، مهربان تر باشید.

نیک سالتمارش ، بنیانگذار Hodmedod’s ، که به فروش غلات و حبوبات کامل در انگلیس می پردازد ، توصیه می کند که غلات مانند “جو برهنه و جو دوسر برهنه را بخورید ، جایی که هنگام برداشت محصول پوسته به طور طبیعی از دانه می افتد”.

فاوا را میل کنید

بریتانیایی های عصر آهن یکی دو چیز می دانستند که چگونه از نبض بزرگ انگلیس بیشترین بهره را ببرند.

در عصری که گوشت و لبنیات از ارزش بیشتری برخوردار بودند و پروتئین باید از منابع دیگر یافت می شد ، لوبیا فاوا زمانی در رژیم غذایی ما مهم بود.

آنها که پیش تولید دانه های لوبیای مدرن هستند ، هنوز در این کشور به وفور کاشته می شوند ، اما ما بیشتر آنها را به جای خوردن آنها ، صادر می کنیم (تقریباً 200000 تن ، فقط به مصر).

فریر می گوید ، نبض هایی مانند فاوا سرشار از پروتئین هستند. “نبض ها حاوی حدود 17-30 درصد پروتئین (وزن خشک) هستند و حاوی آمینو اسید ضروری لیزین هستند (که غلات نسبتاً کمی دارد) ، بنابراین گنجاندن پالس ها در رژیم غذایی گیاهی می تواند برای اطمینان از پروتئین های اساسی مهم باشد. الزامات برآورده شده است. “

آنها همچنین حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی هستند که به سیستم ایمنی بدن و همچنین نشاسته مقاوم کمک می کنند که برای سلامت روده مهم هستند.

گسترش رژیم غذایی ، و جایگزینی حبوبات و دانه های جدید مانند لوبیا نمک در ظروف ، روشی آسان برای اطمینان از دریافت ریزمغذی های خوبی است که برای سلامتی و محافظت در برابر بیماری بسیار حیاتی است.

سعی کنید از آنها برای تهیه فلافل استفاده کنید ، از لوبیای فاوا خرد شده به جای عدس برای یک دال استفاده کنید ، یا آنها را همانطور که لوبیا یا نخود می خورید به مخازن اضافه کنید.

سالتمارش می گوید ، یک نتیجه زیست محیطی برای همه اینها نیز وجود دارد. “هرچه تعداد پالس های بیشتری را بتوانیم وارد چرخش های کشاورزی انگلیس کنیم ، نتیجه بهتری برای خاک و محیط محلی است.”

از مزرعه به چنگال

Homedod’s در سال 2012 به دنبال طرحی تأسیس شد که بررسی می کرد اگر رژیم غذایی به طور عمده از مناطق زراعتی داخلی نوریچ تأمین شود ، یک رژیم غذایی پایدار و انعطاف پذیر چگونه خواهد بود.

سالتمارش می گوید: “یک نکته کلیدی که شناسایی کردیم ، فواید بسیار زیاد دریافت پروتئین های گیاهی بیشتر به جای پروتئین حیوانی در رژیم غذایی بود.”

“پس از آن دریافتیم كه بیشتر منابع پروتئینی گیاهی موجود در بازار انگلیس از خارج وارد می شود. لوبیای پخته ، روشی كه انگلیسی ها بیشتر پالس های رژیم غذایی ما را مصرف می كنند ، از نبض های وارداتی است.

“و با این وجود کشاورزان انگلیسی در حال رشد نبض ، به ویژه لوبیا فاوا و تعدادی از انواع نخود خشک هستند.”

برخلاف گوشت ، لبنیات و سبزیجات ، طراوت و شادابی چندان نگران کننده نیست ، زیرا بیشتر این محصولات به صورت خشک یا کنسروی فروخته می شوند. اما اگر بتوانید بجای محصولات وارداتی محلی بخرید ، Saltmarsh می گوید که احتمال رشد آن در سطح استاندارد بالاتر وجود دارد و این احتمال وجود دارد که به زودی پس از برداشت به آشپزخانه شما برسد تا اینکه خیلی طولانی در انبار بمانید زمان ، که در آن پتانسیل غذایی آن شروع به فرسایش می کند.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>