تولید کننده شیرخشک شیر بز بز برای محافظت از صادرات به چین تغییر شکل می دهد

[ad_1]

کاهش ارزش محصولات نهایی شیرخشک در چین باعث شده است که یک شرکت تولید کننده شیر بز در حال تغییر مسیر باشد تا بتواند پای مصرف کنندگان چینی را در خانه نگه دارد.

کریس مکبث ، رئیس اجرایی شرکت شیر ​​بز NIG Nutritionals ، گفت: مقررات به روز شده در مورد تولید شیر خشک در چین ، که اعتماد به محصولات تولید داخل را افزایش داده است ، همراه با کاهش نرخ زاد و ولد ، منجر به کاهش تقاضا برای شیر خشک وارداتی شده است.

Covid-19 فقط تغییراتی را که طی دو تا سه سال اخیر اتفاق افتاده بود تسریع کرده بود.

اما مکبث گفت این تغییرات فرصتی است ، زیرا تقاضا برای مواد اولیه شیر خشک همچنان زیاد است.

بیشتر بخوانید:
* Blue River Dairy LP اکنون یک بازیگر جهانی در بازار شیر خشک است
* گرمترین ماه ژانویه در پالمرستون شمالی از زمان ثبت سوابق 90 سال پیش
* فروش شیرخشک نوزاد نیوزلند با نزدیک شدن به مهلت ثبت نام در چین رشد می کند

وی گفت ، NIG Nutritionals باید در رویکرد خود با چین سازگارتر باشد و از اقدام این کشور برای بهبود تنظیم مواد با ارزش بالا حمایت کند.

بجای اینکه کالای پودر شیر بز خود را تولید می کند ، NIG Nutritionals نام تجاری جدیدی به نام Caprinz راه اندازی کرده و از اعتبار نیوزیلند به عنوان تولید کننده با کیفیت محصولات لبنی استفاده می کند تا همچنان به فروش پودر شیر بز به چین با قیمت بالا بپردازد.

وی گفت: مصرف شیر بز در سرتاسر جهان به دلیل هضم آسان تر و آلرژی کمتر انجام شد.

کریس مکبث گفت NIG Nutritionals اولین شرکت تولید شیر بز در نیوزلند است که خود را برای تغییر بازار چین تغییر مکان داده و امیدوار است که یک مزیت

لورنس اسمیت

کریس مکبث گفت که NIG Nutritionals اولین شرکت تولید شیر بز نیوزیلندی است که خود را برای تغییر بازار چین تغییر مکان داده و امیدوار است که بتواند یک مزیت “اولین محرک” را بدست آورد.

وی گفت: بازار شیر بز در مقایسه با لبنیات سنتی هنوز جایگاه خوبی دارد که NIG Nutritionals هنوز می تواند ارزش بالایی را استخراج کند.

“ما فقط نحوه دریافت ارزش را تغییر می دهیم. ما به جای حمل قوطی ، مواد اولیه را ساده و ارسال می کنیم. هنوز هم در یک کیسه 25 کیلویی ارزشمند است. “

شیر خشک از تعدادی مواد تشکیل شده است ، از جمله ریز مغذی هایی که در انتها اضافه می شوند. مک بث گفت ، NIG محصولی را تولید می کند که “90 درصد کار” را انجام دهد ، قبل از اینکه ماده اصلی را به چین ارسال کند ، جایی که تولیدکنندگان ریز مغذی ها را به آن اضافه می کنند و یک فرمول با مارک محلی به مصرف کنندگان می فروشد.

سالها تقاضا برای شیر خشک از نیوزیلند بسیار زیاد بود ، زیرا مصرف کنندگان چینی پس از رسوایی ملامین در شیر منجر به مرگ نوزادان ، محصولات محلی را رها کردند.

وی گفت ، تغییرات اخیر در نحوه تنظیم محصولات شیرخشک باعث ایجاد اعتماد مجدد در بین مصرف کنندگان چینی شده است.

“نکته دیگر این است که نرخ زاد و ولد در سال 2021 زیر 10 میلیون خواهد بود که این اولین بار است. بنابراین ما در حال کاهش بازار هستیم ، رفتار خرید را تغییر می دهیم و اعتماد بیشتری به محصولات محلی داریم. “

دو سال پیش 60 درصد شیرخشک در چین وارد و 40 درصد آن در داخل کشور تولید می شد. او گفت که اکنون وارونه شده بود.

کریس مکبث از NIG Nutritionals می گوید: هضم شیر بز آسانتر و حساسیت کمتری نسبت به شیر گاو دارد و در نتیجه حق بیمه می دهد.

LAWRENCE SMITH / چیزها

کریس مکبث از NIG Nutritionals می گوید: هضم شیر بز آسانتر و حساسیت کمتری نسبت به شیر گاو دارد و در نتیجه حق بیمه می دهد.

مکبث گفت که NIG اولین شرکت تولید شیر بز در نیوزلند است که خود را برای تغییر بازار چین تغییر مکان داده و امیدوار است که یک مزیت “اولین محرک” را بدست آورد.

در یک سال و نیم گذشته ، این شرکت از طریق عرضه دو مزرعه به 8 مزرعه تبدیل شده است و به طور موثر سه برابر عرضه شده است. وی گفت که مزارع بیشتری می خواستند که به آن بپیوندند اما شرکت خیلی سریع گسترش نمی یابد.

کشاورز Hamish Noakes گفت که او 9 سال است که NIG را تأمین می کند.

او 1000 بز را در کاراکا ، نزدیک پوکه کوه دوشید و گاوداری سنتی لبنیات خود را به بز تبدیل کرد ، زیرا آنها گزینه مناسب تری برای اندازه مزرعه خود بودند.

چهار بز از نظر مواد جامد شیر تولیدی معادل یک گاو بود. وی گفت: هر بز حدود 3 تا 3.5 لیتر شیر در روز تولید می کند.

وی گفت که به تامین کنندگان به صادر کنندگان قیمت قراردادی پرداخت می شود که هر ساله دوباره مذاکره می شود.

Noakes گفت ، ارزش شیر در طی همه گیری Covid-19 کاهش یافته بود اما امید بود که کاپرینز بتواند به افزایش دوباره قیمت کمک کند.

مکبث گفت NIG در سال مالی 300 تن مواد جامد شیر صادر کرده است ، اما پیش بینی می شود در سال آینده به 1600 تن افزایش یابد.

مکبرث گفت ، کاپرینز همچنین به گروه های سنی فراتر از نوزادان نیز عرضه می شود ، زیرا عدم تحمل لاکتوز بیماری است که بسیاری از مردم جهان را تحت تأثیر قرار داده است.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>