توت فرنگی مست ، درمان شگفت آور تابستان است که همه ما در زندگی به آن نیاز داریم

[ad_1]

بله ، لطفا!

تابستان اینجاست ، و من از شما چیزی نمی دانم ، اما نمی توانم صبر کنم تا بالاخره بتوانم دوستانی پیدا کنم ، عصرهای تابستان تابستان بیرون بنشینم و فقط لیوان های شراب روزی ترد یا یک اسپریت تازه کننده را بدست آورم.

و صحبت از خوراکی های الکلی خوشمزه – آیا تاکنون نام توت فرنگی های مست را شنیده اید؟

این توت های خیس خورده با گل رز کاملاً به تنهایی قابل خوردن هستند – یا می توانید از آنها در بالای دسرها مانند کیک ، پاولوا یا حتی بستنی استفاده کنید.

من برای اولین بار در پینترست با این دستور العمل روبرو شدم و از آن زمان دیده ام که در انواع وبلاگ های مواد غذایی و سایت های آشپزی نیز به چشم می خورد. این ایده ساده تر نیست – توت فرنگی های تازه که در شراب گل رز ترشی گرفته شده اند – سپس با غبارگیری شکر و وویلا – توت فرنگی های مست به پایان رسید.

بهترین تکه؟ تمام آنچه شما نیاز دارید سه ماده تشکیل دهنده است:

یک تکه توت فرنگی رسیده و سفت – شسته و پوسته شده

شراب روز (یا تصور می کنم پروکو نیز بسیار خوب کار خواهد کرد!)

شکر – هنگامی که توت فرنگی ها خیس خوردند ، آنها را در شکر سفید بپوشانید تا شیرینی و بافت آن بیشتر شود.

طرز تهیه توت فرنگی مست

توت های شسته شده و پوسته شده را در ظرفی ریخته ، روی شراب ریخته و حداقل 30 دقیقه (در حالت ایده آل یک ساعت) در یخچال بگذارید تا ترش شود.

پس از اتمام کار ، توت فرنگی ها را با دقت آبکش کرده و با مقداری حوله آشپزخانه خشک کنید

مقداری شکر را روی بشقاب ریخته و توت فرنگی های آغشته به شراب را به آرامی در شکر بغلتانید.

درون یک کاسه سرو قرار دهید ، یک لیوان گل رز برای خود بریزید و لذت ببرید!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>