اگر هنوز پیتزا کبابی درست نکرده اید ، بهترین زندگی تابستانی خود را نمی گذرانید

[ad_1]

این طعم و بوی تابستان است.

آتش زدن BBQ یکی از بهترین موارد در مورد فصل گرمای هوا است و ما دوست داریم دوستان و خانواده خود را برای یک جشن کباب خوشمزه جمع کنیم. آشپزی بیرون ، دور از آشپزخانه واقعی شما و بیرون از آن در هوای تازه ، همان چیزی است که در مورد تابستان است.

وقتی صحبت از این است که واقعاً چه غذایی را می توانید در BBQ خود تهیه کنید ، فکر می کنم بیشتر ما با کلاسیک ها – همبرگر ، هات داگ ، سینه مرغ – آشنا هستیم و مواردی مانند ذرت روی لپه ، سیخ های گیاهی یا حتی ماهی آزاد را فراموش نکنید.

اما بچه ها – آیا تا به حال سعی کرده اید با BBQ پیتزا درست کنید؟

در غیر این صورت ، من شدیداً از شما می خواهم که سعی کنید – این فقط ممکن است زندگی شما را تغییر دهد. و اطمینان حاصل کنید که دیگر هرگز به روش دیگری پیتزا درست نمی کنید.

بهترین تکه؟

این آسان تر از آن است که شما می توانید تصور کنید ، و هیچ سنگ پیتزا مورد نیاز است. برای روش ساده کباب پیتزا ، آیا می توانید خمیر را مستقیماً روی گریل قرار دهید. پوسته کاملاً ذغالی شده ، در خارج ترد و از داخل جویده شده و پنیر ملایم زیادی در بالای آن قرار دارد.

خوشمزه به نظر میآد؟ واقعاً واقعاً همینطور است.

می خواهید خودتان پیتزای کبابی درست کنید؟ در اینجا چند نکته در مورد چگونگی درست کردن آن آورده شده است:

چه نوع خمیر پیتزا؟

می توانید از بیشتر خمیرهای پیتزا ، از جمله انواع آماده استفاده کنید ، فقط مطمئن شوید که سفت تر از مرطوب است.

روکش های خود را آماده کرده و آماده کنید

این یک امر حیاتی است – شما باید هر آنچه را که نیاز دارید آماده کنید قبل از شما شروع به کباب کردن چرا؟ چون قسمت کباب کردن سریع می رود. ما در حال صحبت کردن با چهار دقیقه تاپ هستیم ، بنابراین منتظر نمانید تا گوجه فرنگی های خود را ورقه ورقه کنید تا پیتزا روی کوره قرار گیرد. همه چیز را آماده و نزدیک خود داشته باشید تا به محض اینکه پوسته پیتزا را ورق می زنید ، بتوانید شروع به پر کردن کنید و سپس پیتزا را به محض اتمام از روی کوره بیرون بیاورید.

با چه چیزی آن را پر کنیم؟

در اینجا بهترین بیت است – هر آنچه می خواهید! آن را با پستو مسواک بزنید ، سپس روی آن پنیر بز ، گوجه گیلاس و ریحان تازه قرار دهید. یا با مقداری سس گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی خرد شده و موزارلا تازه آن را ساده نگه دارید. یا چیزهایی تابستانی مانند سس پنیر ، هلو و ژامبون پارما را امتحان کنید ، که با یک سرکه بالزامیک خوب آب می شود. دنیا صدف شماست – یا در این حالت پیتزا!

آیا به سنگ پیتزا احتیاج دارم؟

اگر یکی دارید ، از آن استفاده کنید – اگر نه ، نیازی به آن ندارید. فقط سنگ پیتزا را روی BBQ خود قرار دهید و درب آن را ببندید – اجازه دهید 10 دقیقه گرم شود – می خواهید داغ شود. پس از آماده شدن ، فقط بعد از قرار دادن خمیر روی سنگ ، خمیر خود را روی آن بریزید و روی آن را پر کنید.

اگر از سنگ پیتزا استفاده نمی کنید ، باید خمیر را از یک طرف بپزید و قبل از ورق زدن ، مواد اضافه شده را اضافه کنید.

و voila – پیتزا کبابی خود را فقط در عرض چند دقیقه آماده کردید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>