اگر جو دوسر شبانه خود را در شیشه های استفاده شده نوتلا درست نمی کنید ، زندگی در حد کامل پتانسیل آن نیست

[ad_1]

شما اول اینجا شنیدید

جو دو سر یک شب خوب است. نوتلا هم خوبه. جو دوسر شبانه که با نوتلا درست می شود نیز بسیار خوب است.

اما آیا تا به حال جو دوسر شبانه خود را در ظرف شیشه ای تقریباً خالی Nutella درست کرده اید و آنها را در آنجا قرار می دهید تا یک شب با بقایای Nutella در کناره های شیشه خورشت بریزند ، تراشیدن آن با چاقو بسیار دشوار است ، اما رفتن به آن بسیار با ارزش است هدر؟

اگر شما این کار را نکرده اید ، بچه ها ، از دست می دهید.

جو نوتلا شیشه یک شبانه آنچه را که روی قلع می گویند (یا در صورت تمایل شیشه) انجام می دهد.

جو دوسر را می گذارند تا یک شب در یخچال خیس بخورد ، اما به جای اینکه در یک ظرف معمولی قدیمی خیس بخورد ، در یک ظرف نوتلا قرار دارد که کاملاً مناسب سطل آشغال است.

مگر اینکه هنوز آماده بسته شدن نیست ، زیرا هنوز مقداری نوتلا در آن وجود دارد. و شما می خواهید هر قراضه آن را بخورید.

شما نیاز دارید:

  • یک ظرف نوتلا تقریباً خالی
  • جو 50 گرم
  • 100 میلی لیتر شیر دلخواه
  • عسل را فشار دهید
  • هر نوع مخلوط دیگری که می خواهید

روش:

1. به جای تمیز کردن و بازیافت شیشه نوتلا که تمام کرده اید ، آن را نگه دارید. جو دوسر خود را در شیشه ضعیف کنید و تقریباً به نصف برسد ، و جو دوسر خشک را با انتهای خوشمزه نوتلا ترکیب کنید.

2. شیر و عسل خود را اضافه کرده ، شیشه را ببندید و خوب تکان دهید. روی مواد افزودنی دیگری که می خواهید اضافه کنید را پر کنید و بگذارید یک شب در یخچال خنک شوند.

3. صبح روز بعد آن را بیرون بیاورید و مستقیماً از شیشه نوتلا لذت ببرید. پس از پایان کار ، شیشه را تمیز کرده و به صورت عادی بازیافت کنید. یا از آن به عنوان شیشه جو دو سر یک شب استفاده کنید! هر کدام که مناسب باشد.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>